Over ons

Hoewel in de medische wereld nog weinig bekend is over whiplash, is wel duidelijk dat dit nekletsel het dagelijks leven van het slachtoffer ernstig kan belemmeren. Als een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van de whiplash, kan het slachtoffer zijn letselschade claimen. B&O Letselschade is gespecialiseerd in het claimen van letselschade door een whiplash en biedt persoonlijke, betrokken en professionele juridische hulp. In de meeste gevallen overigens geheel kosteloos.

Team B&O Letselschade

Whiplash specialisten

Bij whiplash wordt vaak gesproken over niet medisch objectiveerbaar letsel. Dit betekent dat het letsel niet op foto’s is te zien en de klachten dus lastig aantoonbaar zijn. Dit kan gevolgen hebben voor uw schadevergoeding. Met onze ervaring en aantoonbare vakkennis helpen we mensen met een whiplash aan een zo optimaal mogelijke letselschadevergoeding. Onze dienstverlening stemmen we af op het slachtoffer, zodat we altijd de benodigde juridische bijstand leveren.

Niet voor niets zijn we in het bezit van het keurmerk van het Register Letselschade en zijn we aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS).

Persoonlijke aandacht

Het is erg belangrijk dat het letselschadeslachtoffer een ‘goed gevoel’ heeft bij zijn belangenbehartiger. Er moet immers voldoende vertrouwen bestaan om de zaak uit handen te geven en om persoonlijke informatie, zoals medische of financiële gegevens, te delen.

Wij begrijpen dat. Onze dienstverlening houden we dan ook zo laagdrempelig mogelijk. We bezoeken onze klanten graag thuis. Daarnaast beschikken we over overlegruimtes in heel Nederland. Zo zorgen we ervoor dat slachtoffers nooit ver hoeven te reizen. Bovendien krijgt elke klant zijn eigen, vaste letselschadejurist of -expert. Onze klanten voelen zich daarom nooit een dossiernummer en zijn altijd op de hoogte van de actuele stand van hun zaak.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kosteloze dienstverlening bij het claimen van letselschade bij een whiplash? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 – 877 17 74, of vul ons contactformulier in.

Ontmoet ons

Arjan van Ooijen

Letselschadejurist

Joke van Beelen

Letselschadejurist

Bert Koelen

Letselschade expert

Esther Verbeek

Letselschadejurist

Ingrid Lindeman

Secretaresse

Erika Tamerius

Secretaresse